Rendelési és szállítási információkAz ételek megrendelése:

Rendelését az Új Íz Kft. honlapjára történő Bejelentkezést követően 2 napra előre adhatja le. Web lapunkon megtalálja az étlapon szereplő ételeinket, majd az Önnek tetsző étel kiválasztása után elküldheti megrendelését. Megrendelésre vonatkozó lemondását a szállítást megelőző munkanapon 12 óráig tudjuk elfogadni, amennyiben üzenetét elküldi a ujiz.kft@gmail.com e-mail címre.

Szállítás:

Munkanapokon 10 - 13 óra között szállítjuk ki ételeinket, amelyet az irodaház portáján vehetnek át munkatársunktól, aki a portaszolgálat segítségével fogja Önt megkeresni, az Ön által a regisztráció során megadott telefonszámon.

Fizetés:

Megrendelőink fizethetnek az ebéd átvételének időpontjában munkatársunknál készpénzben vagy Ticket Restaurant, Sodexho-PASS, Erzsébet utalvánnyal, valamint mobil terminál segítségével bankkártyával ill. OTP SZÉP kártyával. Étkezési utalvánnyal történő fizetés esetében készpénzt visszaadni nem áll módunkban. Áraink tartalmazzák az ÁFA-t, valamint a csomagolás és a szállítás költségét is.

Eltarthatóság:

Ételeink megfelelő, hűtött tárolás mellett (+4°C) 6 óráig eltarthatók, természetes alapanyagokból készülnek, hozzáadott tartósítószert nem tartalmaznak. Konyhánk az ÁNTSZ felügyelete alatt áll, az OÉTI jóváhagyásával. A gyakorlatban mindezt a HACCP rendszer segítségével felügyeljük.

Adatkezelés:

Az web-áruház használata során rendelkezésére bocsátott személyes adatait bizalmasan kezeljük, harmadik fél részére nem adjuk át. Adatainak törlését a rendszerből, módosítását bármikor kérheti, de ettől független módon törölheti magát az esetlegesen hírlevélre feliratkozottak listájáról, anélkül hogy regisztrációja törlésre kerülne. Amennyiben le szeretne iratkozni hírlevelünkről, kérjük, hogy ezt jelezze az ujiz.kft@gmail.com info@ujiz.hu e-mail címen.

Rendeléssel ill. szállítással kapcsolatos észrevételeiket az ujiz.kft@gmail.com, vagy az info@ujiz.hu e-mail címen fogadjuk.

Belépés >>

© copyright Új Íz Kft.